Deca-Durabolin- Είναι Αναβολικό?

Νανδρολόνη σκοτώνει τα αιμοφόρα αγγεία  έντεκα φορές πιο γρήγορα από τεστοστερόνη

 

Η Νανδρολόνη είναι μια 19-νορτεστοστερόνη, αναβολικό στεροειδές και πωλείται πιο συχνά ως Deca-Durabolin (νανδρολόνη decanoate) και λιγότερο συχνά ως Durabolin. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της L’Aquila στην Ιταλία έχουν αποδείξει μια θλιβερή πραγματικότητα: προκαλεί πύκνωση των αιμοφόρων αγγείων έντεκα φορές πιο γρήγορα από ότι η τεστοστερόνη.

Η χρήση υψηλής δόσης στεροειδών για μεγάλο χρονικό διάστημα αυξάνει τις πιθανότητες καρδιακών παθήσεων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στεροειδή προκαλούν υπερ-ανάπτυξη των καρδιακών μυών, σκοτώνοντας τα κύτταρα της καρδιάς και δημιουργώντας θρόμβους στο αίμα. Επίσης προκαλούν και  στένωση των αιμοφόρων αγγείων, και ως συνέπεια αυτού μπορούν να προκληθούν καρδιακές προσβολές.

 Η Νανδρολόνη είναι ένα ήπιο στεροειδή σε σύγκριση με άλλα, έτσι ώστε με την πρώτη ματιά η χρήση του  να είναι ασφαλέστερη. Αυτό όμως δεν ισχύει.  Η Νανδρολόνη ανήκει στη κατηγορία των αναβολικών που μειώνει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων. Τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή μειώνουν την παραγωγή των κυττάρων του αίματος, γεγονός επικίνδυνο  για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.

Βέβαια οι υποστηρικτές των στεροειδών σ’ αυτό το σημείο ισχυρίζονται ότι:

Η τεστοστερόνη που είναι πιο ισχυρό αναβολικό δεν είναι τόσο καταστροφικό για τα αιμοφόρα αγγεία. Έχοντας χρησιμοποιηθεί σε μια πολύ υψηλότερη συγκέντρωση, η νανδρολόνη δείχνει μεγάλες αναβολικές ιδιότητες χωρίς να αναστέλλει την δημιουργία κυττάρων του αίματος, ή αν το κάνει, αυτό συμβαίνει συνήθως μετά από παρατεταμένη χρήση σε υψηλή δοσολογία.

Και πού υπάρχει αυτή η δοσολογία???

Ποιος τη καθορίζει???

Νανδρολόνη δεν προορίζεται για χρήση σε τα άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα μεν αλλά..

Όλοι οι τύποι των στεροειδών πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, έχοντας καθαρές εξετάσεις αίματος και καλή υγεία. Αν είστε ευαίσθητοι καρδιακών προβλημάτων,η νανδρολόνη είναι το υπ ‘αριθμόν ένα στεροειδές που πρέπει να αποφευχθεί.

Χαμηλότερη δόση δεν πρόκειται να εμποδίσει τα ζητήματα της καρδιάς. Το καλύτερο είναι να αποφευχθεί η χρήση του και να αντικατασταθεί με άλλα στεροειδή, με την ίδια ενέργεια, αλλά με χαμηλότερη επιρροή στην καρδιά.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Άλλα σημάδια της νανδρολόνη Decanoate

Αν νομίζατε ότι η νανδρολόνη Decanoate είναι ένα ασφαλές στεροειδές, αυτό είναι λάθος. Έχει και άλλα μειονεκτήματα μαζί με την ύπαρξη κινδύνου για την καρδιά. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα του Αμερικανικού Κολεγίου Αθλητιατρικής, η νανδρολόνη Decanoate έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί βλάβη του ήπατος σε λιγότερο από 5 εβδομάδες χρήσης.

Εάν η Deca ήταν σε θέση να σας βοηθήσει τόσο πολύ σε αυτό το πλαίσιο του χρόνου τότε ίσως να άξιζε το ρίσκο. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις πέντε εβδομάδες που μόλις αρχίζει να δουλεύει, έχει ήδη ξεκινήσει η καταστροφή. Επίσης, είναι πιθανό ότι Deca παρεμβαίνει στον θυρεοειδή αδένα καταστρέφοντας το έργο του.

Η αλήθεια είναι ότι μαζί με τους κινδύνους, η Deca-Durabolin δείχνει κάποια μεγάλα οφέλη που δεν μπορούν να αγνοηθούν θα ισχυριστούν τελικά ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ η <<ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ>>   σας ενημέρωσε!!

Δοσολογία και Διάρκεια Κύκλου είναι εξαιρετικά σημαντικά για να παραμένετε ασφαλείς

Έρευνα μίας μελέτης ισχυρίζεται ότι η χρήση Deca είναι όντως επικίνδυνη όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε υψηλή δοσολογία. Καρδιακά προβλήματα πάντα προκύπτουν ως αποτέλεσμα της απρόσεκτης χρήσης, όταν οι άνθρωποι προσλαμβάνουν μεγάλη δοσολογία Deca για περισσότερο από 8-10 εβδομάδες.

Μέτρια χρήση είναι το κλειδί για την ασφαλή χρήση λοιπόν σύμφωνα με τους <<ΕΙΔΙΚΟΥΣ>>. Με αυτό εννοούνε εντατική παρακολούθηση με εξετάσεις αίματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη στεροειδών. Ρυθμίζουν τη δόση για το επίπεδο σας και φυσικά να θυμάστε ότι το περισσότερο  ισούται με μεγαλύτερα αποτελέσματα..

 ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ….

Γιατί:

 Το σώμα έχει περιορισμένες δυνατότητες στην επεξεργασία του ποσού των συνθετικών ορμονών που εισέρχονται σ’ αυτό. Η περίσσεια πάντα εξαλείφεται ή  μετατρέπεται σε κάτι που βάζει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Deca-Durabolin-Επιπτώσεις στις αρθρώσεις-Τεράστιος Μύθος

 Το Deca-Durabolin λιπαίνει τις αρθρώσεις όπως και κάθε άλλο στεροειδές. Eκτός από το Winstrol που έχει το μειονέκτημα να στεγνώνει τις αρθρώσεις προκαλώντας πόνο και δυσφορία.

Με την προσθήκη Deca οι αρθρώσεις είναι καλύτερα ενυδατωμένες, ενώ παρουσιάζονται καλές ιδιότητες στην ανάπτυξη των μυών.

Φαντάζομαι και αυτό το έχετε ακούσει όλοι…Λέω να  μην το σχολιάσω

Για να συνοψίσω,

Στις μέρες μας ο αθλητισμός είναι επιστήμη..Ας εμπιστευθούμε λοιπόν τους κατάλληλους.